Новини

Батько Брітні Спірс переміг у суді блогера-шанувальника

23 декабря 2019

Тато Брітні Спірс Джеймс переміг 20-го грудня в суді суперфана та блогера на ім’я Ентоні Елія. Згідно з судовими документами, отриманими «Entertainment Tonight», Елії, який керує сайтом «Absolute Britney», наказали припинити негативно коментувати дії наглядача Брітні, розповсюджувати та перепубліковувати пости. Блогеру також заборонено надавати авторизацію чи пропонувати третім особам писати від його імені.

Джеймс поскаржився на Ентоні служителям Феміди ще в червні після отриманих від шанувальників доньки смертельних погроз. Батько стверджував: у блозі відповідача й на інших обліківках розповсюджують зневажливі коментарі про нього та решту команди попзірки.

Елію звинуватили в тому, що він приписує команді Брітні «використання її сторінок у соцмережах для негативного зображення співачки, а також заподіяння їй шкоди».

Для «Entertainment Tonight» представники команди Джеймі додали:

«Ми однозначно заперечуємо абсурдні звинувачення в тому, що ми просували негативні заяви або видаляли позитивні пости з інстагама. Наразі з’ясовуємо обставини».

Справа набула розголосу після бурхливого для зірки року. Брітні поклали на реабілітіацію до психіатричної установи. Її мати Лінн при цьому наполягала, що колишній не готовий виконувати свою роль наглядача.

У вересні Джеймі тимчасово склав повноваження наглядача співачки через проблеми зі здоров’ям, і суддя доручив тимчасово доглядати за Брітні тривалій менеджерці співачки Джоді Монтґомері.

Співачка перебуває під керівництвом свого батька з 2008 року, і він успішно відстояв свої повноваження. Це засмутило учасників руху #FreeBritney, який об’єднав у соцмережах шанувальників артистки.