Новини

Батько Брітні Спірс поклав артистку на реабілітацію проти її волі

13 мая 2019

Схоже, чимало шанувальників і просто небайдужих до Брітні Спірс осіб мали рацію, коли вважали, що 37-річну співачку силоміць запроторили до психіатричної установи 19-го квітня. Згодом вони навіть ініціювали протестний рух «Звільніть Брітні».

Але знаменитість дещо згладила гострі кути своєю соцмережевою публікацією. В останній вона запевнила фанів, що все добре. Але минулої п’ятниці, 10-го травня, Брітні, як повідомляють, розповіла судді (розглядали наглядацькі права її батька), що тридцятиденне перебування в медзакладі оформили без її згоди.

Іще джерела поділилися з редакцією ресурсу «TMZ»: виконавиця хіта «Toxic» розповіла служителю Феміди, що Джеймі змушував її приймати ліки. Адвокат Лінн, матері Брітні, підтвердив слова виконавиці.

Джеймі, якому доручили наглядати за Брітні після її психічного зриву 2008 року, не має повноважень спроваджувати співачку до психіатричного закладу проти її волі або змушувати приймати ліки.

«Коли до психіатричної установи прийняли дорослого пацієнта без його на те згоди, ураховуючи те, що наглядач не мав такої влади, ідеться про скоєний злочин», – зазначив інсайдер.

Джерело додав, що Брітні звернулася до судді з проханням змінити деякі пункти в наглядацьких правах Джеймі, але її прохання відхилили в очікуванні експертної оцінки. До того, як оголосять цю оцінку, змін в опікунстві не буде.

Лінн цього місяця подала юридичну заяву з проханням отримати розширений доступ до інформації про опікунство своєї дочки.

Джеймі, до слова, наразі відновлюється після операції на товстій кишці, яку йому провели торік.