Новини

Бейонсе і Megan Thee Stallion з переспівом «Savage» можуть потрапити в історію «Греммі»

18 мая 2020

Наступного року дружині Джея Зі та реперці прогнозують місце в історію премії «Греммі». Ремікс артисток «Savage» став головним претендентом на номінацію «Найкращий реп-виступ», повідомляє ресурс «NME»

Якщо парі покажуть зелене світло на церемонії 2021-го, це означатиме, що вперше за двадцять три роки суто жіноча колаборація буде номінована на перемогу в цій категорії (ідеться або про «Найкращий реп-соло-виступ», або «Найкращий реп-виступ дуету чи гурту»).

Востаннє в категорії засвітилися Ліл Кім, Left Eye, Da Brat, Міссі «Misdemeanor» Елліот й Енджі Мартінес із композицією «Not Tonight». Це сталося 1997 року (номінація «Найкращий реп-виступ дуету чи гурту»).

Це також може бути дебютною номінацією Бейонсе в реп-царині. Її висували на здобуття перемоги в категорії «Найкращий реп-/співочий виступ» (раніше відома як «Найкраща реп-/співоча співпраця») вісім разів, але до цього вона завжди виконувала саме співочі частини треків (не речетатив).

Чотири з вищезгаданих номінацій – треки з чоловіком Джеєм Зі, інші – з Кендріком Ламаром, Андре 3000, Каньє Вестом і командою T.I. та Ліла Вейна.

Прогноз прибув слідом за тим, як Megan і Бейонсе забронювали собі місце в історії американського чарту поряд із Дожею Кет і Нікі Мінаж, коли запанували на вершині «Billboard Hot 100». Переспів Дожі та Нікі «Say So» потрапив на перше місце минулого тижня.

Також минулого тижня повідомили, що видання сумісної пісні Бейонсе та Карді Бі скасували після просочення твору до мережі.