Новини

Бейонсе представила потужний саундтрек «Spirit» до стрічки «Король Лев»

10 июля 2019

У кінотеатрах США незабаром почнуться кінопокази нового «Короля Лева». Тим часом Бейонсе Ноулз порадувала шанувальників синглом «Spirit», який слугує саундтреком до лайв-екшн-адаптації. Композиція дісталася слухачам у вівторок увечері, 9-го липня, після ексклюзивної прем’єри фільму в Голлівуді.

У трекові Бейонсе продемонструвала свій фантастичний спів. Разом з нею на бек-вокалі попрацював хор.

«Spirit» можна буде знайти в альбому «The Lion King», появою котрого курує Бейонсе. Також у збірці знайдеться місце її з Дональдом Ґловером пісні «Can You Feel Love Tonight?» Очікується, що альбом видадуть 11-го липня.

Про платівку виконавиця сказала:

«Це звуковий кінотеатр. Це новий досвід розповідання. Я хотіла зробити більше, ніж дібрати колекцію пісень, натхненних фільмом. Це суміш жанрів і співпраці з різним звучанням. На нього вплинули аренбі, поп, гіп-гоп і афро-біт».

Співоча діва додала:

«Я прагнула залучити кожного до своєї окремої подорожі, пов’язаної з сюжетною лінією. Кожна пісня написала так, щоб відобразити розповідь у фільмі, яка дає слухачам шанс увити власні образи, коли вони слухатимуть сучасну інтерпретацію. Важливо було, щоб музику виконували не тільки найцікавіші та найталановитіші митці, а й виробляли найкращі африканські продюсери. Справжність і сердечність були важливими для мене».

Прокат стрічки «Король Лев» у США почнеться 19-го липня.