Новини

Бейонсе спричинила шаленство в соцмережах кадрами своїх найменших дітей

17 сентября 2019

На відміну від показувань первістка, дочки Блю Айві Картер, Бейонсе Ноулз досить таємнича коли йдеться про про її близнюків Румі та Сера. Одначе співоча діва таки задовольнила цікавість тих, хто бажає поглянути на її малечу. Чимало кадрів нащадків артистки з’явиться в документальній стрічці «Бейонсе представляє: Підготовка подарунка» (в оригіналі – «Beyonce Presents: Making the Gift»). Кілька кадрів з кіно виконавиця виклала в мережі.

В одній зі сцен спецпроєкту Бейонсе зняла себе в машині, а потім повернула камеру на Сера та Румі, які були вмощені в дитячі автомобільні крісла. Потім вона включила до відео свою старшу дочку Блю Айві, а також чоловіка Джея Зі. Ще одна сцена була зроблена всередині, здавалося, літака, де ексучасниця Destiny’s Child, тримаючи Сера, показалася без косметики.

Але це були не всі кадри, які Бейонсе показала фанам. Артистка виклала запис милої розмови з Румі. «Що робить корова?» – запитала зіркова ненька в дитини. Та замість відповіді засміялася, від чого звеселішала й виконавиця. Пізніше Бей поставила дитині те саме запитання, і цього разу Румі відказала: «Реве».

Дехто з користувачів не повірив, що дружина Джея Зі поділилася стількома записами своїх малих.

«Нам дісталося стільки кадрів Румі та Сера. Дякую тобі, Бейонсе, вони такі милі»; «Бейонсе нарешті показала нам Румі та Сера!»; «Шануйте Бейонсе за те, що показала нам своїх близнюків Румі та Сера. Вона почула наші гукання!» – ідеться в коментарях до публікації.

Були й такі, хто міркував, що Бей більше не буде ділитися кадрами дітей через кількість контенту, який вона включила в документальний фільм. Один користувач(ка) навіть пожартував, що люди більше не побачать їх, «поки вони не закінчать школу», а інший(ша) зазначив: «Бейонсе справді показує Сера та Румі. Вона балує нас».