Новини

Бейонсе та Соланж вирішили перевіритися в медиків після виявленої в їхнього батька недуги

3 октября 2019

Діагноз батька Бейонсе та Соланж Ноулз позначився на всій їхній родині. В інтерв’ю для «Good Morning America» 67-річний Метью Ноулз розповів ведучому Майклові Страгану, що зв’язався зі своєю сім’єю, включаючи двох відомих доньок, коли дізнався про проблеми зі здоров’ям.

38-річна Бейонсе та її на п’ять років молодша сестра пройшли тест на мутований ген BRCA2, BRCA2 незабаром після того, як у їхнього тата діагностували рак грудей.

«Перший дзвінок був до моєї родини, тому що це – генетика. Це означає, що у моїх дітей підвищений ризик захворіти на рак, навіть мої внуки мають високий ризик, і вони відреагували як слід – пішли та зробили тест», – мовив Метью.

Батько знаменитостей звернувся до лікаря, коли помітив «маленьку кров’яну крапку, яка то зникала, то з’являлася».

«Стало зрозуміло, що в мене рак молочної залози», – пригадав він. – З чоловічого погляду я подумав: «Чому в я?»»

Наразі родич співачок на шляху до одужання після липневої операції.

Через виявлений рак грудей залози лікар попередив Метью, що він схильний хворіти на рак простати, рак підшлункової залози та меланому. Тож він і надалі буде регулярно проводити мамографію й інші обстеження, щоб переконатися у відсутності захворювань.

«Я почуваюся справді добре. Я припинив пити, просто хочу бути здоровим… Вправи, медитації. Речі, які раніше були важливими, для мене нині не важливі. Я просто дивлюся на світ інакше», – поділився Метью.

«Я сподіваюся, що сьогоднішній мій візит і розповідь допоможе людям дізнатися, що ви можете пережити це, але це має бути раннє виявлення. – продовжив він. – І слово «раннє», як на мене, важко переоцінити».