Новини

Бейонсе виділила шість мільйонів доларів, а Емінем – спагеті, на доброчинність

24 апреля 2020

Бейонсе пожертвувала в межах нової ініціативи шість мільйонів доларів. Кошти спрямують на зусилля з подолання коронавірусу.

Співаччина благодійна організація «BeyGOOD» об’єднала зусилля з гендиректором ресурсу «Твіттер» Джеком Дорсі, котрий започаткував ініціативу #startsmall. Вони пожертвувати гроші організаціям, які підтримують громади під час пандемії.

«Кольорові спільноти страждають від кричущої диспропорції через пандемію [COVID-19]. Чимало сімей проживають у недостатньо облаштованих районах з будинками, що ускладнюють практику соціального дистанціювання.

Громади, яким уже не вистачало коштів на освіту, охорону здоров’я та житло, нині зіштовхуються з тривожними показниками захворюваності та смертельними випадками. І цим громадам не вистачає доступу до тестування та справедливої медичної допомоги… Це безпрецедентний час, і нині знадобиться наша колективна праця», – ідеться в анонсі ініціативи.

Минулими вихідними Бейонсе взяла участь у доброчинному прямоефірному концерті «Єдиний світ: разом удома». Під час нього співачка поділилася емоційним посланням про те, як коронавірус охопив темношкірі громади.

«Чорні американці непропорційно належать до цієї важливої робочої когорти, якій не доступна розкіш працювати вдома. Афроамериканські громади взагалі сильно постраждали від цієї кризи. казала вона.

Тим, хто раніше жив за складних умов, тепер іще дужче ризикує. Цей вірус вбиває чорних людей тут, в Америці, із тривожно високою швидкістю», – мовила дружина Джея Зі.

Інші зірки музичного світу протягом останнього місяця також здійснювали значні пожертви на подолання коронавірусу.

Ріанна запропонувала під час кризи п’ять мільйонів доларів допомоги, включаючи вентилятори для легень вартістю сімсот тисяч доларів, для своєї країни Барбадос, а також понад два мільйони доларів для жертв домашнього насильства, постраждалих від коронавірусного блокування коронавірусу.

Тим часом Мадонна надала мільйон доларів Фонду Білла та Мелінди Ґейтсів, зусилля котрого спрямовані на пошук вакцину проти коронавірусу.

Учора шпиталь у Детройті повідомив, що від імені Фонду Маршалла Метерса Емінема отримав порції «маминого спагеті».