Новини

Бейонсе відзначила 49-річчя Джея Зі вечіркою в Південній Африці

5 декабря 2018

Бейонсе Ноулс очолила 4-го грудня пишне святкування дня народження свого чоловіка в Південній Африці. Зірка виконала реперові пісню «Happy Birthday». Чарівний момент відзняв на свій телефон DJ Black Coffee. Останній пізніше вклав зафіксоване в соцмережі.

На свято завітала і теща Джея Зі Тіна Ноулс. Вона запостила знімок обранця доньки із розгорнутим написом: «Дуже щасливий день народження мого неймовірно талановитого, неабияк розумного, милосердного, вишуканого та модного зятя. Я була свідком твоєї вірності друзям, із деякими з котрих ти підтримуєш стосунки ще з дитинства. Якби ми тільки могли б так підтримувати і ділитися взаємною любов’ю та повагою одне з одним, як ти та твої неймовірні друзі».

Іще Тіна додала: «Ти стільки зробив для нашої культури. Дякую тобі за це! Я невимовно щаслива, що ти є в нашій родині, і невимовно щаслива бути твоєю родичкою… Я спостерігала за твоїм блискавичним особистим зростанням. Ти – неймовірний чоловік і найкращий тато. Я тебе люблю».

Джей Зі та Бейонсе перебували в Південній Африці після виступу у вихідні на фестивалі «Global Citizen». Захід присвятили знаменитому правозахисникові Нельсону Манделі.