Новини

Бейонсе возз’єдналася з колишньою учасницею Destiny’s Child

21 сентября 2018

Суперзірка повернулася до рідного Г’юстона, Техасу, минулими вихідними (15–16 вересня), щоб виступити з чоловіком у межах «On The Run II Tour». І вона скористалася можливістю запросити Латавію та її матір Шеріл за лаштунки, тож подруги дитинства змогли поспілкуватися.

Знімки того, як виконавиці обіймаються та сміються, потрапили в соцмережі вчора: Латавія поділилася втіхою від возз’єднання з Бейонсе, котру стільки років не бачила.

«Це було чудово – поділитися усмішками та провести час із моєю ПОДРУГОЮ, котру знаю тридцятиріччя… Не бачилася з Бей вісімнадцять років», – написала вона поряд зі знімком.

Латавія, котра відділилася від Destiny’s Child разом із Летоєю Лакетт 2000 року, продовжила, що їй випав шанс познайомитися з трьома дітьми Джейонсе – шестирічною донькою Блю Айві та однорічними близнятами Сером і Румі.

«Діти — дивовижні, – зазначила виконавиця та додала посилання на спільний альбом суперпари: «Усе це – кохання [в оригіналі – «Everything IS Love»]».

Тіна Ноулз-Лоусон, мати Бейонсе, яка працювала стилісткою Destiny’s Child’s, виклала знімок подруг на своїй сторінці в Інстаграмі.

«Привіт, Латавіє, маєш гарний вигляд», – прокоментувала вона світлину.

Зображення, що засвідчують возз’єднання, прибули через кілька днів після зустрічі Бейонсе в Арлінґтоні, штаті Вірджинія, із Летоєю, котра нині вперше при надії. Вагітна виклала солодку світлину обіймів, на якій Квін Бі поклала руку на живіт майбутньої породіллі. Знімок прокоментований просто – словом «Любов».

Ґьолзбенд Destiny’s Child спочатку був квартетом, до якого належали Бейонсе, Летоя, Латавія і Келлі Роуленд. Але склад гурту на початку нульових зненацька оновив менеджер і батько Бейонсе Метью Ноулз. Летою та Латавію замінили Мішель Вільямс і Фарру Франклін. Фарра залишила колектив п’ять місяців потому, після чого квартет пепетворився на тріо.