Новини

Безстрашна Карді Бі здійнялася на риштування під час фестивалю «Made in America»

2 сентября 2019

Карді Бі переконалася, що всі погляди були прикуті до неї, коли вийшла на сцену фестивалю «Made in America» у Філадельфії. Було це в суботу 31-го серпня. Виконавиця вирішила зробити свій виступ незабутнім: показала навички альпінізму. Карді, убрана у веселковий костюм, показала публіці тверк і зачитала «Get Up 10». А коли дійшло до її хіта «Press», артистка здійнялася на риштування сцени та жваво продовжила читати вогненні рядки.

Фестиваль «Made in America» відбувся з 31-го серпня по 1-ше вересня на бульварі Бенджамін Франклін Парквей у Філадельфії, штаті Пенсильванія. Серед інших учасників щорічної події були Lil Uzi Vert та Lizzo.

Її виступ був настільки приголомшливим, що, здається, навіть Бейонсе Ноулз залишилася в захваті. В інстаграм-публікації після концерту видно, як співоча діва уважно спостерігає з чоловіком за виступом пишнотілої репвиконавиці. «Від цього можна втратити розум»,– прокоментувала викладене Lizzo.

Закрив музичний захід епічним номером Тревіс Скотт (II). У супроводі напарника-діджея Chase B номінований на «Греммі» репер виконав «Stargazing», потім – сумісний трек із SZA «Love Galore», а також «Sicko Mode». Одразу після сумісного з Дрейком композиції в повітрі замайоріли феєрверки.