Новини

Бібі Рекса полетіла до Нью-Йорка після того, як батько присоромив її за пікантний кліп

27 февраля 2019

Співачка поділилася недавнім текстовим повідомленням від свого тата Фламура Рекса, в якому він заявив, що її «дурна порнографія» викликає в ньому «хворобливість».

Родич написав: «Я більше не можу з цим миритися. Мені соромно з’являтися на публіці. Дуже засмучений через твою поведінку, не можу в це повірити».

Артистка виклала скриншот батькового повідомлення у своїх Інстаграм Сторіс, біля котрого залишила коментар: «Мій батько ненавидить мене».

Співачка прибрала листування, коли фани почали атакувати Фламура в соцмережах, і закликала їх зупинитися.

А у вівторок (26-го лютого) її помітили в Міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса. Виконавиця прямувала до рідного Нью-Йорка на сімейну бесіду з розлюченим татом.

«Він досі зі мною не спілкується, це триває два тижні. Ось чому я нині подалася до Нью-Йорка. Чесно», – зазначила виконавиця в коментарі для «TMZ».

Фламул почав мовчанку з донькою, коли побачив дражнилки її нового кліпу на пісню «Last Hurrah». На знімках вбрана в сітчасті панчохи та шкіряне боді артистка постає у відвертих позах.

«Усі в моїй родині тепер дещо засмучені мною, але вони можуть із цим жити. Це – мистецтво», – додала Бібі й продовжила, що почувається «неотесаною» через те, що показала публіці розмову з татом.