Новини

Благодійний вечір KAMALIYA: зібрано близько двох мільйонів гривень для Центру дитячої кардіології

10 декабря 2018

Подію присвятили Дню святого Миколая. Фонд виконавиці вже п’ятий рік поспіль проводить урочистий захід, щоб допомогти зібрати кошти для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

«Кожен раз я хвилююся, наскільки злагодженою буде організація, наскільки все сподобається гостям, – мовила KAMALIYA. – Дуже важливо, щоб із кожним наступним вечором до нас приєднувалося все більше небайдужих людей!»

На цей раз урочиста подія включала гала-вечерю, лотерею й аукціон, у межах котрого KAMALIYA особисто розіграла лот: спільну прогулянку на конях. За підсумком заходу для купівлі медичного обладнання зібрали близько двох мільйонів гривень.

Під час концертної програми також ушанували Мадонну, котрій нещодавно виповнилося шістдесят. KAMALIYA виконала найяскравіші хіти легендарної колеги разом із талановитими дітьми в супроводі живого бенду. Головним сюрпризом виступу стала прем’єра пісні KAMALIYA «Вільна»:

«На початку вечора я представила свій новий трек, що для мене зробило цю подію  ще особливішою! Нова пісня – це як нове життя: ніколи не знаєш, що чекає на тебе на цьому шляху. Мені дуже імпонує «Вільна», і я хочу, щоб мій настрій у ній передавс слухачам!»

Найближчим часом пісню «Вільна» представлять в ефірі українських радіостанцій.

KAMALIYA:

Facebook

Instagram

YouTube