Новини

Блейк Шелтон відкритий для одруження з Ґвен Стефані

17 апреля 2018

Блейк Шелтон вирішив одружуватися з Ґвен Стефані, правда не поспішає ставати під вінець із учасницею No Doubt. Артист дав інтерв’ю 15-го квітня під час події «Academy of Country Music Awards». Він підтвердив, що готовий зав’язати шлюбний вузол із Ґвен. Зустрічаються вони з 2015-го.

«Я думаю про це, але не знаю, буде це незабаром чи колись в інший час, – мовив Шелтон. – Чим більше часу минає, я так думаю, тим ближчими ви стаєте до цього».

Під час церемонії нагородження 41-річний виконавець вирушив на сцену, а його майбутня наречена дивилася на нього з зали. Після щорічної церемонії друга Шелтона, Люка Брайана, попросили прокоментувати можливе весілля пари і можливість того, що він долучиться до цього заходу.

«Я проводитиму церем… Одружуватиму?, – відповів Браян «Entertainment Tonight», – Це було б честю одружити Блейка та Ґвен. Якщо Блейк розумний, він одружиться з нею до того, як вона піде до оптометриста». Іще він додав: «Щоразу, коли я бачу Ґвен, вона тримає телефон на відстані. І тоді я думаю: «Так і є: вона не бачить!»».

Почуття Шелтона, певно, взаємні, бо Стефані нещодавно підтвердила під час шоу Еллен Дедженеріс бажання побратися. Вона сказала, що постійно думає про весілля, а ще: «Я люблю весілля, діти його люблять. Усі його люблять. Він милий».

Шелтон і Стефані розпочали романтику під час талант-шоу, де вони виконували ролі суддів. Перед цим вони відповідно розбіглися з Мірандою Ламберт і Ґевіном Россдейлом.