Новини

Blood Orange видасть альбом класичних музичних композицій «Fields»

21 августа 2019

Blood Orange, він же Дев Гайнз, анонсував появу свіжого студійника «Fields». Альбом слідуватиме за його мікстейпом «Angel’s Pulse», котрий артист оприлюднив у липні.

«Fields» буде першим класичним музичним диском Гайнса. До нього потрапив сюїта з одинадцяти треків під назвою «For All Its Fury», а також дві завершальні композиції «Perfectly Voiceless» і «There Was Nothing».

Платівка дістанеться слухачам 11-го жовтня.

За даними «Pitchfork», Гайнс спочатку склав усю музику на цифровій звуковій робочій станції. Згодом над записом попрацював квартет Third Coast Percussion, а автор композицій подбав про ноти, аранжування та оркестрування під їхні інструменти.

Це не перша співпраця Дева з чиказьким ансамблем, якого нагородили «Греммі». Торішнього вересня квартет виконав із Hubbard Street Dance Chicago твір Гайнса у Театрі Гарріса. Хоча наразі не доступні ознайомлювальні фрагменти альбому «Fields», опис учасниками квартету вищезгаданого твору може дати уявлення про те, що очікувати шанувальникам.

«Упізнавана атмосфера Blood Orange із синтезаторними звуками та гармонією, що додає всьому теплого сяйва», – так ансамбль змалював музику в листопадовому інтерв’ю за 2018-й. Музиканти також додали, що в звучанні майже відсутні барабани, зате в ньому є «музика, що зосереджена на фактурі й гармонії, котрі геть не схожі на танцювальний стиль, притаманний його творам під іменем Blood Orange».

Трекліст альбому «Fields»:

1. «Reach»

2. «Blur»

3. «Coil»

4. «Wane»

5. «Curl»

6. «Hush»

7. «Gather»

8. «Tremble»

9. «Cradle»

10. «Press»

11. «Fields»

12. «Perfectly Voiceless»

13. «There Was Nothing»