Новини

Боно з U2 вперше виконав нову пісню під час живого потоку

18 марта 2020

Усе більше знаменитостей зосередилися на онлайн-узаємодії з шанувальниками. Боно – не виняток. У прямому ефірі виконавець порадував публіку новою піснею «Let Your Love Be Known», що в перекладі значить «Нехай твоя любов буде відомою».

Так лідер U2 відзначив 17-го березня День святого Патрика, присвятивши твір, написаний за годину, італійцям, ірландцям і всім «у тісноті», включаючи медичних працівників «на передовій» пандемії коронавірусу, що змінює життя.

У запису прямого ефіру, викладеному на різних соцмережевих сторінках дублінського гурту, артист зазначив:

«Невеличка листівка з вируючого Дубліна на День святого Патрика. Невеличка мелодія, складена тут близько години тому. Думаю, вона зветься «Let Your Love Be Known». Поділіться думками».

Гітмейкер «With or Without You», чия країна також закрита, обрамив публікацію:

«Для італійців, які надихнули [на створення пісні]… Для ірландців… Для кожного, хто цього Дня святого Патріка перебуває в тісноті й досі співає. Для лікарів, медсестер, доглядачів на передовій, ми співаємо для вас».

Ряд артистів активізувалися в соцмережах, щоб транслювати домашні концерти шанувальникам. Нещодавно публіку тішили Кріс Мартін, Джон Ледженд, Кіт Урбан, Ніл Янґ, Christine and the Queens, Yungblud й інші.