Новини

Боно записав із Will.i.am’ом, Дженніфер Гадсон і Yoshiki пісню «Sing For Life»

24 марта 2020

У цей час соціальної дистанції ми всі вчимося бути наодинці разом. Ми граємо в ігри і дивимося фільми з друзями в інтернеті, перетворюємо ванні кімнати на гарячі студії йоги й намагаємось зрозуміти, як не з’їсти все в буфеті ще до полудня, працюючи з дому.

Поки ми це робимо, Боно та Will.i.аm зайняті написанням піднесених гімнів для цих часів пандемії.

«У такі часи творчі люди повинні продовжувати співпрацювати… І немає значення, комп’ютерник ви, інженер або терапевт. Коли ми самоізолюємося чи перебуваємо на карантині, це не значить, що ви самотні… Краса міжнародного зв’язку полягає в тому, що ніхто не самотній в інтернеті!» – написав Will уранці 24-го березня в публікації, де повідомив про натхненну співпрацю з Боно, Дженніфер Гадсон і Yoshiki. Пісня має назву «Sing For Life».

Трек уперше виринув з попередньою назвою «Let Your Love Be Known» минулого тижня, коли Боно запостив його з нагоди святкування Дня святого Патрика. Артист виконав композицію на піаніно незадовго після її написання.

«Невеличка листівка з вируючого Дубліна на День святого Патрика. Невеличка мелодія, складена тут близько години тому. Думаю, вона зветься «Let Your Love Be Known». Поділіться думками», – написав тоді вокаліст U2.

«Так, навколо було тихо. Так, там не було людей. Так, я гуляв вулицями Дубліна, І нікого не було поруч», – співає Боно під фортепіанний акомпанемент у новому відео на доріжку.

Далі змальовує свій погляд через вікно на покинуті вулиці Will:

«Ми всі чекаємо на науку. Яка все прояснить. Тепер я йду вулицями Лондона, Схоже, всі зникли».

«Ти не можеш торкатися, але ти можеш співати на дахах. Співай по телефону. Співай, обіцяй мені, що ти не зупинишся. Співай, щоб про твою любов знали. О, нехай твоя любов буде відома», – лунає тужливий вокал Боно в приспіві.

У другому куплеті переплітаються голоси Боно, Will’а та Гадсон. Вони пропонують відійти за допомогою танцю від болю, соціальної дистанції та співати на знак опору одне одному на дахах. Вокали лунають під фортепіанні акорди Yoshiki.

Переглянути повне відео ви можете нижче.