Новини

Брітні Спірс ініціювала обмежувальний ордер проти колишнього менеджера

8 мая 2019

Адвокат співачки подав документи в Лос-Анджелесі з проханням надати захист його клієнтці, її батьку та двом синам. Згідно з паперами, із котрими ознайомились представники ресурсу «The Blast», Лутфі надсилає Брітні та її родичам твіти з погрозами. Це підриває психічне здоров’я співачки та заважає їй спокійно жити.

Лутфі, який був менеджером виконавиці хіта «Toxic» ще десять років тому, як повідомляють, надіслав минулого тижня матері білявої знаменитості Лінн неврівноважене повідомлення. У ньому чоловік наполягав, що та має бути більш зануреною у справи своєї дочки.

Він також припустив, що Брітні вийшла з-під контролю після нещодавно завершеної програми психіатричного лікування.

«Ви належите до тих, хто все життя гнув спину для своїх дітей. І від вас досі вимагають звітувати про те, що ви зробили для своєї сім’ї. Не дозволяйте кому-небудь погано ставитися до вас», – написав колишній менеджер на адресу Лінн.

Іронічно, що Лінн відтоді вирішила звернутися у відповідні установи для включення її до переліку наглядачів, яким суд надає право розпоряджатися фінансами та майном родича через фізичні або психічні розлади останнього. Ненька Брітні має завітати на слухання щодо цього 10-го травня.

Лутфі раніше судився з Лінн. Це почалося з того, що вона звинуватила його в хворобливості доньки. Пізніше сторони з’ясували стосунки самостійно (подробиці угоди невідомі).