Новини

Брітні Спірс почувалася в школі, «як гидке качення»

20 мая 2020

Брітні Спірс почувалася, «як гидке качення», коли була молодшою.

Гітмейкерка «Stronger» розповіла про це в соцмережі, де продемонструвала нову зачіску. Білявка зазначила: вона чітко пам’ятає, як зачесала чубок у третьому класі. Тоді співачка здалося, що треба відкрити лоб.

У розгорнутій публікації в інстаграмі виконавиця зазначила:

«Хто б міг подумати, що чубок може змусити вас мати значно молодший вигляд! У третьому класі я припинила носити його. Пам’ятаю це, наче було вчора. Це було непростим рішенням – відкрити лоб. Тільки красиві люди на півдні могли це зробити, і я ніколи не почувалася достатньо гарною, щоб зробити це… Усі дівчата на конкурсах краси робили так, але я ніколи не думала, що конкурси краси – це для мене… У мене були погані зуби й я почувалася гидким каченям».

Нині 38-річна Брітні також розповіла, що старалася «бути як старші дівчата». Ось тут зачіска й допомогла їй «із крутістю».

Спірс додала, що зачесаний чубчик досі дозволяє їй почуватися «захищеною»: 

«Я завітала в модельне агентство, але була недостатньо красивою, тож повернулася додому та сказала: «Може, мені вдасться бути як старші дівчата, якщо відкрити лоб?».

Я це зробила, і на вигляд це було настільки кепсько. Але я подумав, що я чудова!

Гадаю, я не уважала, що це має гарний вигляд. Але наважилася на це, бо думала, що це зробить мене крутою. І відтоді майже таку зачіску я й ношу.

Люди обирають різні способи для захисту… Коли я зачісую чубок, я почуваюся захищеною… Майже так, як знову в третьому класі».

Раніше Брітні також повідомила, що спалила домашню спортзалу. Під час пожежі ніхто не постраждав.

А ще батько завадив співачці народити дитину від Сема Асґарі.