Новини

Брітні Спірс, попри слова менеджера, обіцяє незабаром виступати

20 мая 2019

Брітні Спірс запевнила шанувальників, що вони знову побачать її на сцені незабаром після того, як її давній менеджер Ларрі Рудольф зазначив, що поп-зірка навряд уже вийде до публіки. На запитання журналістів із «Thousand Oaks» минулої п’ятниці, 17-го травня, чи буде вона виступати найближчим часом, Брітні просто відповіла: «Звичайно».

Артистка додатково підбадьорила шанувальників інстаграм-публікацією. Остання включає відеозапис того, як відома білявка танцює під «Scream» Джексонів. Користувачі спочатку припустили, що ролик записали до її реабілітації, оскільки помітили схожість із торішнім відео Брітні (знаменитість була вбрана в той самий одяг). Одначе чимало джерел наполягають на тому, що кліп зняли кілька днів тому.

Щодо слів Ларрі, то він раніше повідомив: Брітні в поганій фізичній і психічній формі, щоб повертатися на сцену.

«Судячи з того, що я дізнався, найближчим часом вона не може повернутися до вегаської резиденції. Можливо, це не відбудеться взагалі», – зазначив менеджер і додав, що не тиснутиме на співачку спонуками повертатися до роботи, доки вона не буде готова до цього.

«У мене немає ні бажання, ні повноважень змусити її знову працювати. Я тут для неї тільки тоді, коли вона бажає працювати. І якщо вона коли-небудь захоче працювати знову, я тут, щоб сказати їй, хороша це ідея, чи ні», – пояснив Рудольф.

Брітні завершила своє перебування в психіатричному шпиталі минулого місяця на тлі повідомлень про те, що її змусили там зареєструватися проти волі.