Новини

Брітні Спірс повернула шанувальників до своєї тренажерної зали після випадкового спалення

30 апреля 2020

Брітні Спірс нарешті розкрила причину того, чому досить довгий час не користується домашньою спортзалою. Перед тим, як поділитися перебігом свого останнього тренування у соцмережевому, гітмейкерка «Toxic» повернула шанувальників до простору для вправ у своїй оселі, а також зазначила, що кілька місяці тому випадково підпалила приміщення.

Учора, 29-го квітня, артистка виклала відео в інстаграмі. Перш ніж перейти до вправ, Брітні звернулася до глядачів:

«Агов, друзі! Я зараз у своїй спортзалі. Не була тут десь пів року, бо, на жаль, спалила свою спортзалу».

Колишня дівчина Джастіна Тімберлейка продовжувала пояснювати, що саме тоді сталося:

«У мене було дві свічки, і так: вогонь перекинувся з одної речі на іншу, і я її спалила. Тож я тут, і в нас залишилося лише дві одиниці спорядження, і я збираюся показати вам, що я наразі роблю».

Спірс продемонструвала деякі леко- і важкоатлетичні вправи, а також рухи йоги. Для здійснення своєї фізкультурної рутини вона наділа чорний спортивний бюстгальтер і крихітні шорти. Світле волосся співачка нещільно зав’язала в безладний пучок.

У підписі до відео знаменитість укотре згадала вогняний інцидент:

«Це була випадковість… Але так… Я її спалила. Я пройшла повз двері в тренажерну залу – аж тут спалахує [вогняні емодзі]: БУМ!»

Співачка також запевнила, що під час пожежі ніхто не постраждав.

Одначе зізнання виконавиці «Everytime» Пожежна служба округу Вентура не підтвердила. Представник зв’язків із громадськістю організації розповів для «HollywoodLife»:

«Ми не знайшли жодних повідомлень про пожежу в цьому місці. Ні пів року тому, ні в інший час».