Новини

Брітні Спірс процитувала Альберта Ейнштейна, коментуючи видалення старих тату

4 марта 2020

Брітні Спірс замислюється над тим, щоб усунути постійне нагадування стосунки з колишнім чоловіком Кевіном Федерлайном. Через тринадцять років після розлучення з 41-річним репером гітмейкерка «Womanizer» скористалася цитатою Альберта Ейнштейна, коли поділилася ідеєю прибрати підшкірний твір.

3-го лютого 38-річна зірка опублікувала знімки, на яких зображені рожеві гральні кубики, викарбувані на внутрішній стороні її лівого зап’ястя.

«Альберт Ейнштейн одного разу сказав: «Бог не грає у кубики зі всесвітом». Тому, можливо, я не мала набивати рожеві кості з числом «7» на лівій руці. Мені навіть не подобається татуювання… Думаєте, я повинна його видалити?!» – поділилася вона зі своїми послідовниками.

Виконавиця пісні «Hold It Against Me» обзавелася перманентним малюнком іще 2004 року під час мандрівки з Федерлайном до Ірландії. Йому зробили таке саме тату, тільки синього кольору. Татуювання, значення котрих залишається незрозумілим, колишня пара зробила того ж року, коли побралася після менш ніж річного знайомства.

Брітні подала документи на розлучення з Кевіном 2006 року. 2007-го їхній шлюб припинився. Після короткочасного подружнього життя в артистів залишилися два сини – 14-річний Шон і 13-річний Джейден.

Хоча угода про опіку надавала двом батькам рівний час із дітьми, у вересні 2018 року суддя постановив, що гітмейкерка треку «Toxic» отримає тридцять відсотків часу.

Як пізніше повідомили, Спірс бажає повернутися до сімейного суду 2020 року, щоб вимагати більше часу з синами.

«Мета Брітні в новому році – звернутися до сімейного суду та подати судді клопотання про збільшений терміну опіки хлопців. Діти з’являться в неї на Святвечір і в який момент попрямують на Різдво до тата», – розповіло тоді джерело «Us Weekly».