Новини

Брітні Спірс змусили виплатити Кевіну Федерлайну сто тисяч доларів

16 августа 2018

Виконавиця хіта «Toxic» воює з Федерлайном упродовж кількох місяців відтоді, як колишній танцівник зажадав триразової виплати двадцяти тисяч доларів на потреби їхніх синів – 12-річного Шона й 11-річного Джейдена. Ці кошти Федерлайн уже отримує.

Батько Брітні, Джеймі, котрий представляє інтереси виконавиці, запропонував колишньому зятеві додаткові десять тисяч доларів на місяць, але Кевін відмовився від цієї суми та продовжив юридичне протистояння за більшу.

Адвокати обох сторін зустрілися цього місяця в суді. Там служитель Феміди наказав поп-суперзірці допомогти колишньому з юридичними платежами, повідомляє «The Blast».

Щоправда, рішення судді не було цілковитим виграшем для Федерлайна. Обидві сторони заплатять по десять тисяч доларів юристам, із якими намагалися вирішити справу за межами суду.

У жовтні має відбутися наступне слухання.

Колишня пара поділяє опіку над синами. У своєму зверненні Кевін зазначив, що бажає переглянути угоду про підтримку дітей, яка діє протягом останнього десятиріччя, адже його доходи, мовляв, скоротилися.

Для контрасту Ферерлайн стверджував, що до Брітні завдяки її концертному резидентству у Вегасі, гроші течуть річкою.

Спірс, котра нині гастролює, відхиляє вимоги Кевіна щодо фінансової підтримки дітей. За твердженням артистки, вона вже подбала про всі місячні витрати для своїх хлопчиків. Ці витрати включають навчання, позашкільні заняття, одяг та все інше, що їм потрібно.