Новини

Брітні Спірс знову змагатиметься в суді

11 декабря 2019

У новому році Брітні Спірс повертається до розгляду зі служителями Феміди сімейної справи.

2019-й видався неспокійним для зірки, адже їй довелося вирішувати проблему з опікунством, котре одинадцять років тому доручили здійснювати її батькові Джеймі Спірсу. А тут ще й колишній чоловік Кевін Федерлайн ініціював зміну угоди щодо опіки дітей, яка була укладена ще 2007-го.

Раніше діти виконавиці хіта «Toxic» (14-річний Шон і 13-річний Джейден) бачилися з обома батьками однакову кількість часу. У вересні суддя постановив, що Спірс отримає можливість проводити з дітьми лише тридцять відсотків часу.

Одначе співачка, схоже, не задоволена нинішньою ситуацією. Як розповіло «Us Weekly» джерело, «мета Брітні в новому році – піти в сімейний суд і подати судді клопотання про збільшення тривалості опіки над хлопцями»:

«Вона буде з синами на Святвечір, а в якийсь момент згодом вони попрямують до батька на Різдво».

Раніше повідомляли, що Брітні та її екс «не мають стосунків», окрім «щоденних спільних батьківських справ».

Раніше цього року Кевін заявив, начебто Джеймі зламав двері та жорстоко потряс одного з онуків. У вересні суддя відхилив звинувачення.

Тим часом співачка була заглиблена в судовому бою, що стосується вищезгаданого опікунства Джеймі. Проблема нагляду за Брітні стала гострішою після її прийняття до психіатричної установи раніше цього року. Мати зірки Лінн тоді заявила: її колишній більше не може виконувати доручену йому роль.

Проте знаменита білявка досі перебуває під керівництвом свого батька, що почалося 2008 року, і він успішно відстояв право й надалі виконувати покладене на нього завдання.