Новини

BRO Borisenko Brothers представили перероблений «Адреналін»

13 апреля 2018

Олександр і Володимир Борисенки підготували для шанувальників черговий музичний сюрприз. У співпраці з Dj Yampolsky виконавці переробили пісню «Адреналін», першу версію котрої представили на початку року. У результаті експерименту народився електронний трек.

«У п’ятницю 13-го ми вирішили пограти з адреналіном. Випускаємо нову роботу попри забобони! Упевнений, що всі забобони сидять лише в головах людей», – зазначив Володимир Борисенко.

Брати створили клубний проект Bro Borisenko Brothers 2016-го. «Ми виросли зі старих пісень, як люди виростають зі старого одягу», – прокоментували цю подію співаки. Разом із ім’ям проекту виконавці змінили й звучання та зміст пісень.

А от шлях братів із колегою, який допомагав їм із треком, перетнувся завдяки ЗМІ.

«Ми з Андрієм [Dj Yampolsky] познайомилися в офісі одного з найбільших радіохолдингів. Він запропонував співпрацювати. Спробували, вийшло добре! Потім він показав його попередні сумісні роботи. Як виявилося, я чув багато його робіт, і раніше у мене виникало бажання попрацювати з цим діджеєм. Думаю, це доля», – поділився Олександр Борисенко.

Іще діджей працював із Артемом Пивоваровим, Kishe, Світланою Тарабаровою, Лавікою та багатьма іншими колегами BRO.