Новини

Бруно Марса визнали артистом року

20 ноября 2017

Церемонія нагородження почалася з виступу Джеймі Фокса та його доньки Корінн.

«Цього року, можливо, більше, аніж будь-якого іншого в новітній історії, нам потрібна сила музики, щоб утекти від сьогоденних новин. Ми потребуємо сили музики, щоб та допомогла нам уціліти під час буревіїв, пожеж, ненависті та насильства. 2017 рік випробовував нашу віру: у ці кризові моменти, коли було так легко втекти, з’явилися герої», – зазначив Фокс.

Потім до Джеймі та його доньки приєдналися на сцені пожежники, парамедики, поліцейські й представники інших професій, котрі допомагали рятувати життя, надавали допомогу та вселяли надію під час катастроф і трагедій поточного року.

Серед знаменитостей, які співали на заході, була Демі Ловато, котра виконала композицію «Sorry, Not Sorry».

Селена Ґомез продемонструвала на події нову зачіску (біляве волосся) і виконала трек «Wolves».

Але найпильніша увага публіки належала Крістіні Аґілері, котра виконала попурі з хітів до фільму «Охоронець» із нагоди 25-річчя стрічки. Серед пісень, які пролунали з її вуст, були й нетлінні «I Will Always Love You» і «I Have Nothing».

Щоб не поступатися своїй колишній поп-суперниці, Пінк виконала заголовковий трек свого нового альбому «Beautiful Trauma».

Що ж до переможців, то ними стали: Бруно Марс («Артист року»), Діанна Росс («Життєве досягнення»), Найл Горан («Відкриття року»), Луїс Фонсі та Дедді Янкі з Джастіном Бібером («Співпраця року»), Леді Ґаґа («Улюблена поп/рок артистка року»), Imagine Dragons («Улюблений поп/рок дует чи гурт»). Кітові Урбану дісталося одразу три нагороди: «Улюбнений кантрі-артист», «Улюбнений кантрі-альбом» й «Улюблена кантрі-пісня».

Також нагородили DJ Khaled’а за співпрацю з Бібером, Quavo, Chance the Rapper’ом і Лілом Вейном «I’m The One»; «Улюбленим альтернативним артистом» визнали гурт Linkin Park, а діджей-дует The Chainsmokers охрестили «Улюбленим виконавцем електронної танцювальної музики».