Новини

Бруно Марс готує на осінь новий альбом

21 сентября 2017

Ідеться про осіб із лейблу «Atlantic Records». Саме вони розповіли «Hits Daily Double», що переможець «Греммі» дійсно готує на листопад довгоочікуваний студійник. Лонгплей стане послідовником «Unorthodox Jukebox», який дебютував на другій позиції «Billboard 200». Нині диск за 2012 рік сертифікований як мультиплатиновий. До нього потрапили очільники чартів – пісні «Locked Out of Heaven», «Treasure» і «When I Was Your Man».

Про студійник виявлено не так багато інформації. Проте батько Марса Піт Ернандез мовив, що принаймні кілька пісень із платівки можуть стати хітами. «Бруно має сім потужних свіжих композицій, я їх чув», – поділився в цьогорічному інтерв’ю Піт.

Можливо, до запису буде залучений сумісний трек із Міссі Елліотт. Знімок Марса з нею, зроблений у студії, потрапив до мережі в квітні. Реп-виконавиця також високо оцінила свіжі твори співака. «Ми сміялися, сміялися всю ніч, коли він дещо мені награвав. Це – чотири пісні з його альбому», – зазначила Міссі про студійну сесію з Бруно.