Новини

Чарлі Пут і Джеймс Тейлор представили сумісну пісню «Change»

27 марта 2018

Чарлі Пут укотре пригощає шанувальників інгредієнтами своєї нової страви – майбутнього альбому «Voicenotes». Цього разу співак й автор пісень об’єднався з музикантом, ім’я котрого викарбуване в «Залі слави рок-н-ролу» – Джеймсом Тейлором. Разом вони підготували трек «Change», із яким публіка має нагоду ознайомлюватися відучора.

У пісні на три з половиною хвилини ніжні голоси Чарлі та Джеймса ллються під гітарний супровід.

В Інстаграмі Чарлі зазначив, що пісня вшановує жертв вогнепального насильства.

«Ця пісня присвячена всім студентам Паркленда, а також усім, хто втратив життя внаслідок вогнепального насильства, і світові. Ніколи знову», – написав артист поруч із обкладинкою треку.

Співак уперше представив композицію на «Марші заради наших життів» у Лос-Анджелесі 24-го березня.

Під час інстаграм-лайву він також розповів про трек: «Він про всіх. Як люди ми допомагаємо одне одному. Ця пісня також з’явилася внаслідок співпраці. Це найважливіша композиція, яку я коли-небудь писав».

Іще артист висловив захват з приводу співпраці з Джеймсом: «Це – причина того, чому я пишу музику. Досі не можу повірити, що в мене є спільна з ним пісня».

Реліз альбому «Voicenotes» запланований на 11-те травня. Чарлі спочатку планував видати платівку 19-го січня, проте передумав. За його словами, він сам продюсував диск, тому на втілення задуманого знадобилося більше часу. На підтримку студійника співак з 11-го липня по 1-ше вересня влаштує тур.