Новини

Чарлі Пут натякнув, що Джастін Бібер поставив крапку в його романі з Селеною Ґомез

2 февраля 2018

Про більш ніж дружні стосунки Селени Ґомез і Чарлі Пута заговорили в 2016-му, коли ті працювали разом над піснею «We Don’t Talk Anymore». Виявляється, між ними справді щось було.

В інтерв’ю з «Billboard» виконавець «See You Again» розповів про короткі зустрічалися з Селеною, які «дійсно полонили його». А про пісню від мовив: «Вона про особливий момент у моєму житті, коли дехто дуже близький бажав уваги іншого. Коли я це зрозумів, і ми порвали, я, можливо, теж дещо утнув, і вона запитала: «Як довго триватиме?»». 

Також 26-річний співак і музичний продюсер додав, що на створення пісні його надихнув короткий роман із Селеною, який перервав інший «у її голові». Можливо, ішлося про бойфренда співачки – Бібера. «Я про це не розповідаю, але є те, що робить цю пісню справжньою. Це те, що відбувається за лаштунками, – продовжив артист. – І це те, що відбувалося [з Селеною]. Дуже коротке, маленьке, але вдале. І це дійсно полонило мене. Я старався розвинути це в якнайкращий спосіб. Відчувалося, ніби я єдина людина в її думках».

Навіть сумний досвід артист згадує із теплотою: «Лопата життя накидає на вас гору емоцій, вас перемішує вир життя. Вона викликала такі приємні емоції. Було дуже затишно з нею працювати. Ось чому я завжди радий виконувати цю пісню. Навіть якщо вона й з’явилася в похмурий період життя».

Проте в квітні 2016-го Чарлі не так відверто розповідав про свої стосунки з Селеною. «Я не зустрічаюся з Селеною Ґомез. Тут нічого казати», – говорив тоді співак.   

Тим часом Селена, кажуть, геть на рада через оприлюднені одкровення Чарлі.

«Селена бажає, щоб Чарлі закрив свого рота, бо вона, безумовно, зацікавлена в тому, щоб зберігати інформацію про свої побачення та все таке за сімома замками», – поділилося джерело з «HollywoodLife.com».

Іще інсайдер додав: «Тепер вона, очевидно, має відповісти на це. І ситуація геть її розчаровує, оскільки люди схильні додавати брудної білизни. Під час перших стосунків із Джастіном, а потім – із The Weeknd’ом, вона добре це зрозуміла, тож це пояснює, чому її нинішні стосунки з Джастіном такі таємничі».

31-го січня Ґомез із Бібером помітили разом уперше після новорічного відпочинку на Кабо. Артистка прийшла підтримати любого під час хокею в Лос-Анджелесі. На ковзанку вони прибули окермо, але поїхали звідти на його машині, чим розтрощили чутки про розлучення.