Новини

Чарлі Пут під час дикої ночі заліз до незнайомого будинку

13 сентября 2019

Прислів’я «Ну судіть книгу за її обкладинкою» це, мабуть, те, що Чарлі Пут бажав сказати у своєму новому кліпі. У веселій візуалізації його пісні «Mother» артист утілив милого й вихованого хлопця, котрий постає перед батьками дівчини. Але коли їх немає в полі зору, він перетворюється на непокірного підлітка.

У музичному відео Чарлі, його пасія та група друзів вирушають у дику ніч. Містом вони їдуть на машині з номерним знаком «МОЛОДЬ». Потім група зупиняється біля випадкового будинку й одразу в нього вривається.

Перед тим, як героїв звідтіля виганяють, вони встигають роздягнутися та стрибнути в басейн. Але, схоже, розбишаки не шкодують про свої дії, оскільки тікають вони з широкими усмішками.

Після додаткових розваг Чарлі відвозить дівчину додому. Та встигає заскочити через вікно до того, як мати заглядає до неї в кімнату.

«Mother» – другий синґл із майбутнього третього альбому Чарлі «SICK». Перед цим артист оприлюднив «I Warned Myself». Подробиці лонґплея та дата його видання поки не розкриті. «SICK» прибуде після диска «Voicenotes», котрий Пут представив 11-го травня 2018-го.