Новини

Чарлі Пут повернувся з вогненним кліпом на пісню «I Warned Myself»

22 августа 2019

Чарлі Пут повернувся з новим синглом під назвою «I Warned Myself», який вийшов разом із драматичним музичним відео.

Пут написав і співпродюсував трек разом із гітмейкером Бенні Бланко. У композиції – басова лінія з відзвуками та темні біти. У тексті пісні йдеться про «безперервний порочний цикл повернення до когось із розумінням, що і люди недобрі для вас», пояснив артист у твіті. Тому й пісня в перекладі значить «Я попередив себе».

Співак починає похмурий трек нагадуваннями для себе: надсилаючи попереджувальні знаки про небезпечну і всеохопну любов. Однак Пут зрештою ігнорує власну пораду. «Але я можу сказати, що зроблю це знову. Не вір собі, це шкідливо для твого здоров’я. Ти застрягла в моєму серці, тепер ти – причина», – співає він.

У супроводжуваному відео від режисера Брендана Вуґана поєднані гіпнотичні кадри Пута, який стоїть перед дверима у вогні та лежить на червоній доріжці з коханою. Ці зображення перехрещені з уривками, у котрих артист проходить пустелею. Переглянути музичне відео можна нижче.

«I Warned Myself» – перший сольне твір Чарлі після номінованого на «Греммі» альбому «Voicenotes», який прибув торішнього травня.