Новини

Charli XCX запропонувала шанувальникам стати співавторами її нового альбому

7 апреля 2020

Попзірка Charli XCX надала шанувальникам долучитися до створення свіжого диска, який вона готує в цілковитій самоізоляції.

Гітмейкерка «Boom Clap» знайшла новий спосіб вичавлювати свої творчі соки під час вимушеного простою. Тепер вона планує спрямувати енергію в майбутній проєкт, який планує видати 15-го травня.

«Для мене залишатися в доброму гуморі прямує пліч-о-пліч із тим, щоб бути творчою. Тому я вирішила, що використовуватиму цей ізоляційний час, щоб підготувати геть новий альбом з нуля», – пояснила співачка у відеоанонсі в понеділок 6-го квітня.

«Характер цього альбому буде вельми показовим для цього часу, просто тому, що я зможу використовувати лише ті інструменти, які є у мене напохваті, щоб створити всю музику, всі твори мистецтва, усі відео, усе. У цьому сенсі, це буде дуже ЗС (зроби сам)».

Заклик до прихильників артистка продовжила:

«Я також контактуватиму з людьми в Інтернеті задля співпраці. І весь процес буде надзвичайно відкритий, щоб кожен, хто бажає, зміг переглядати. Я публікуватиму демо, виконання а капела, листування з будь-якими колегами. Зніматиму себе в студії, робитиму зум-відеоконференції, щоб розпитувати шанувальників чи будь-кого, хто переглядає, про його думки чи ідеї. Я задіюватиму електронну пошту, щоб шанувальники чи хто-небудь міг надсилати мені біти чи посилання».

Платівка з орієнтовною назвою «How I Feeling Now» слугуватиме продовженням її третього студійника «Charli» 2019 року.

Британська співачка активно розважає фанів у мережі під час коронавірусного блокування. Вона організовує щоденні події в інстаграмі, що включають спілкування та виступи з артистами. Гостями програм Charli XCX, зокрема, стали Туве Ло, Christine and the Queens, Орвілл Пек і Зара Ларссон.