Новини

Черговий альбом Тейлор Свіфт «Lover» уже можна слухати

23 августа 2019

Через два роки після релізу платівки «Reputation» 2017-го Свіфт представила свіжий лонґплей, до запису котрого долучилися Брендон Урі і Dixie Chicks, і в котрому також знайшлося місце фрагменту інтерв’ю Ідріса Ельби.

«Lover» включає раніше представлені синґли «Me!», «You Need To Calm Down» і заголовковий трек, на кліп на який артистка представила вночі.

У новому альбомі кантріпопвиконавиці також є співпраця з St. Vincent, яка стала разом зі Свіфт і Джеком Антоноффом співавторкою пісні «Cruel Summer» Свіфт.

Інтерв’Ельби долучили до пісні «London Boy», у якій перераховано ряд визначних пам’яток Лондона, у тому числі – Камден-маркет і Бонд-стрит.

Ознайомитися з диском можна за цим посиланням.

Обкладинка диска

Учора, 22-го серпня, Свіфт виступила для фанів у Центральному парку Нью-Йорка перед прибуттям альбому. Під час шоу вона також заспівала свій шалений шлягер «Shake It Off» із лонґплея «1989».

На початку цього тижня Свіфт повідомила про намір перезаписати свій бек-каталог після того, як компанія Скутера Брауна придбала майстер-права на низку її старих пісень.