Новини

Четвертою дитиною в сім’ї Каньє Веста та Кім Кардашіан буде хлопчик

9 января 2019

У сім’ї Кім’є буде ще один парубок. Малюк знаменитостей, як повідомляють, народиться посередництвом сурогатного материнства.

Першим повідомив новину ресурс «PEOPLE». Як ідеться в його матеріалі, чимало джерел підтвердили стать іще ненародженої дитини. Самі ж батьки поки не коментують звістку.

На початку цього місяця повідомили, що 38-річна реаліті-зірка та 41-річний виконавець «Gold Digger» скористалися послугами не тієї сурогатної матері, яка виносила для них третє чадо – доньку Чикаго Вест.

«Відтоді, як у них з’явився ще один ембріон, Кім і Каньє завжди прагнули імплантувати його, – зазначив раніше інсайдер. – Вони планували співпрацювати з тим же гестаційним носієм, але цього разу це не вдалося. Нині вони працюють із іншою жінкою, котра вагітна й родитиме навесні».

Інша наближена до пари особа також підтвердила, що репер завжди бажав мати чотирьох дітей, і що ще один хлопець у сім’ї – саме те, чого вони дійсно хочуть. «Два хлопчики та дві дівчинки. Це завжди був план», – мовив інсайдер.

Проте й це не межа. Сім’я може розростися ще дужче. Під час одного з телешоу Кім розповіла про бажання Каньє мати сім