Новини

Чи народить TARABAROVA прямо в ефірі М1? Найтепліша прем’єра осені: серіаліті “Декрет вже не секрет”!

21 октября 2020

Вже сьогодні, 21 жовтня, о 19:30 на телеканалі М1 стартує реаліті-шоу “Декрет вже не секрет”, головною героїнею якого стала співачка TARABAROVA. Про свою участь у телешоу в “цікавому стані” Світлана повідомила разом із новиною про народження доньки Марії. Упродовж усієї вагітності виконавицю супроводжувала телекамера, тому глядачі М1 ексклюзивно побачать усі ключові моменти найважливішого періоду в житті кожної жінки на одному зірковому прикладі.

TARABAROVA:

“Чи були в мене сумніви щодо участі? Звичайно! Та всі вони розвіялися, тільки-но ми познайомилися з командою проєкту! На ці 9 місяців знімальна група телеканалу М1 стала невід’ємною частиною нашої родини! Спочатку було складно звикнути до того, що тебе постійно знімають, а наприкінці — було вже реально важко фізично: на останніх місяцях продуктивність сильно падає…”.

Кожен із 10 епізодів серіаліті присвячено певній тематиці, яка буде дуже знайомою всім тим, хто знаходиться в очікуванні дива. Тож шоу зацікавить як прихильників TARABAROVA, так і родини з малюками. “Декрет вже не секрет” — щотижневе шоу, яке виходитиме в ефір щосереди.

Натела Чхартішвілі-Зацаринна, генеральний продюсер М1:

“Ми прекрасно розуміємо, що глядачі обирають наш телеканал заради “перезавантаження”. У проєкті “Декрет вже не секрет” вагітність не розглядається з медичної точки зору. По суті, це бекстейдж щоденного ритму життя артистки. Її цікаве положення просто додає драматургії!”.

“Декрет вже не секрет”
З 21 жовтня щосереди о 19:30 (повтор — щосуботи о 12:30)
Тільки на М1!