Новини

Членів гурту Jonas Brothers у кліпі «Cool» потягло на ретро

5 апреля 2019

Учасники Jonas Brothers уже зустріли літо, хоча до нього залишається ще два місяці. Після тривалого очікування тріо представило свій новий сингл під назвою «Cool» разом із музичним супроводом на нього.

Режисером екранізації став Ентоні Мандлер. У ній бойзбенд вклав посилання на американський детективний телесеріал «Поліція Маямі».

Починається кліп із того, що кучерявий чолов’яга каже братам завести додому спорткар, після чого кидає Джо Джонасу ключі від автівки. Потім сцена змінюється: артисти виступають біля басейну для літньої публіки, а пізніше до них приєднуються танцівниці в купальниках. До музичного ролика також потрапили кадри з яхти.

У пісні є посилання на Post Malone, «Гру престолів» й альбом Ніка «Last Year Was Complicated». Джо співає: «О, я почуваюся як Post Malone, коли повертаюся додому. Сиджу тут, перемагаю, як у «Грі престолів». Тепер, коли ми це зробили, наскільки складним був минулий рік? [в оригіналі – how complicated was last year?]»

«Cool» – другий сингл, який оприлюднили Jonas Brothers після повернення в музичну індустрію. Нещодавно вони дали несподіваний поп-ап-концерт в Атланті, Джорджії. Там артисти виконали кілька своїх пісень, включаючи «Burnin Up», «Lovebug» і «When You Look Me In Eyes».

Окрім нової музики, Jonas Brothers також оприлюднять документальний фільм. Його описали як «особистий залаштунковий погляд» на братів і їхнє возз’єднання для майбутнього туру.