Новини

Чоловік Пінк спровукував «батьківську поліцію» тим, що вчить доньку стріляти

31 января 2019

Колишнього професіонала мотокросу й раніше часто критикували користувачі соцмереж, коли той розміщував світлини та відео своїх сімейних виїздів. Але судячи з останнього завантаження супутник Пінк, здається, він взяв на себе роль антагоніста.

Кері Гарт знову потрапив під обстріл публіки після того, як поділився відеозаписом своєї семирічної дочки. У ролику він учить її користуватися гвинтівкою.

У викладеному 30-го січня відео татко питає маленьку Віллов, яка начіплює захисні навушники, чи пам’ятає вона правила поводження зі зброєю, яких він навчає її протягом останніх чотирьох років.

«Віллз і я стріляємо набоями 22 Rifle. Вона досить вправна. Може поцілити в тридцятисантиметрову тарілку для пирога з двадцяти семи метрів. Почала стріляти в три роки. Для запису: на полювання ми не ходимо, просто насолоджуємося стрільбою зі спортивним інтересом», – написав гордий батько.

Іще Кері додав: «Я виховую дітей зі знанням вогнепальної зброї, того, як за нею доглядати, як з неї стріляти, зберігати й не допускати до ненавчених рук».

Одні шанувальники аплодували його міркуванням, інші ж категорично засудили спортсмена за такі уроки для маленької дівчинки.

«Ті кілька, хто поважає таке рішення, вже пішли»; «Як канадець скажу: ця культура любові до зброї цілковито вибиває мене з колії. Чому взагалі комусь колись потрібно братися за зброю? Бентежить, що предмети, які символізують насильство і страх, дають у руки дітям», – видніється серед коментарів.

Тим часом Кері вирішив не заглиблюватися в дискусію. Він лише відповів: «Думаю, це важлива освітня тема».

Але на слова інстаграм-користувача, який припустив, що Віллов може втратити контроль і випадково поцілити в татка, Гарт відповів: «Ви геть нетямущі».

Кері, котрий також виховує з Пінк сина Джеймсона, нещодавно розкритикували за брудну сімейну велосипедну поїздку, під час котрої він не подбав про спеціальне спорядження. Поп-зірка посміялася з цього. Вона виклала знімок сина, на котрому в того замащене шоколадом обличчя.

«Шоколад – це добре для дітей, правда? Допоможи, Інстаграме, ми просто не можемо бути батьками без твоєї допомоги», – зіронізувала Пінк.

До слова, нещодавно пара відзначила тринадцятирічний ювілей весілля.