Новини

Чоловіка, який пробрався у нью-йоркське помешкання Тейлор Свіфт, ув’язнили на півроку

6 февраля 2019

22-річного злодія визнали винуватим у спробі крадіжки зі зломом у грудні 2018-го. Він пробрався в мангеттенські апартаменти виконавиці «Shake It Off» у квітні за допомогою драбини. Роджер користувався душем Тейлор і спав у її ліжку. Під час вторгнення співачки вдома не було.

За даними селебриті-сайту «Page Six», заснованого на базі «New York Post», шестимісячний термін ув’язнення Альварадо майже збіг, ураховуючи час, який він провів, очікуючи вирок суду. Після звільнення зірвиголова повернеться до рідної Флориди, де відбуватиме п’ятирічний випробувальний термін, а також пройде обов’язкову програму психічного лікування.

Офіцери прибули до будинку Свіфт, вартість котрого становить вісімнадцять мільйонів доларів, за викликом сусідів. Там вони застали Альварадо. За два місяці до того чоловіка затримали за тією ж адресою, коли він пробирався у вхідні двері помешкання за допомогою лопати.

29-річна зірка зазнала неодноразових спроб з боку одержимих шанувальників, котрим кортіло увірватися до її осель у США. Співачці вдалося отримати п’ятирічний обмежувальний ордер проти Юліуса Сандрока. Останнього заарештували в червні, коли той перебував у лос-анджелеському помешканні Свіфт із ножем.

Інший одержимий, Джастін Крістоф Ліллі, також облюбував каліфорнійський дім знаменитості. Повідомляли, що після його спроби пролізти до маєтку, артистка збільшила стіни навколо дому.

А у вересні затримали Еріка Сворбріка. Останній погрожував зґвалтувати й убити зірку. Суддя зобов’язав його не наближатися до виконавиці та її нерухомості.