Новини

Чотири спецагенти — в ефірі М1: на телеканалі стартує провокаційне серіаліті “Ангели М”

22 мая 2019

Світ шоубізу манить красивим глянцевим життям, та чи таким він є насправді? Телеканал М1 вирішив показати його без фільтрів та прикрас у новому проекті “Ангели М”. За справу викриття пліток і правди беруться чотири прекрасні спецагенти: Маша Виноградова, Міла Єрємєєва, Вікторія Батуї та Emma D. Улюблениці глядачів М1 покажуть себе у незвичних амплуа!

Маша Виноградова:

“Ми спробуємо розкрити ті риси шоу-бізнесу, яких мало хто торкався. Це буде цікаво! Чому ще треба за нами слідкувати? Ми всі вродливі як на підбір, і на це просто приємно дивитися!”.

Міла Єрємєєва:

“Глядач зможе побачити, наскільки ми близькі, дізнається нас краще. Ми хочемо, щоб кожен знайшов щось нове, дізнався про те, про що досі не знав, — і зрадів тому, що ми є! Нам із дівчатами дуже комфортно, ми готові підкорювати нові та нові проекти. Радійте, що ми знову разом на екрані, відтепер — у зміненому форматі!”.

Вікторія Батуї:

“Це найочікуваніша прем’єра принаймні за нашою версією! (посміхається) Мені подобається, що формат шоу підкупає своєю новизною. Я б навіть назвала його серіаліті! Видовищ буде дуже багато! Ми маємо ще вдосталь ідей, тож, сподіваємося, шоу отримає багато схвальних відгуків від глядачів!”.

Emma D:

“Оригінальним “ангелам Чарлі” довіряли тільки найскладніші завдання! Виклик прийнято! Це буде дуже круто!”.

Прем’єра проекту “Ангели М” відбудеться у середу, 22 травня, о 21:00.

Промо-служба

044 205 44 80