Новини

Чутки підтвердилися: гурт Little Mix представив сумісну пісню з Нікі Мінаж

12 октября 2018

Після тривалого очікування шанувальники британського дівочого колективу та тринідадської реп-зірки можуть насолодитися їхнім спільним твором. Трек «Woman Like Me» слугуватиме головним синглом із майбутнього альбому Little Mix.

Лірик-відео на композицію створює ретро-атмосферу. У ньому поєднано елементи кліпів старої школи зі стилістикою нинішніх поп-відео. Кількість переглядів ролика ось-ось сягне мільйона.

Незабаром з’явиться й повноцінний кліп на пісню. Джерело повідомило, що виконавиці зняли для нього матеріал наприкінці минулого місяця.

Ця співпраця – здійснена мрія учасниць Little Mix. Джесі Нельсон зазначила в інтерв’ю 2013 року: «Ми протягом років повторювали, що Нікі Мінаж – та особо, із якою ми бажаємо записатися». Джейд тоді додала: «Якщо ми достатньо про це говоритимемо, це може здійснитися. Ми завжди передбачали залучення репера до нашої музики».

Очікується, що їхній новий альбом потрапить на полиці крамниць у листопаді, і що до його запису долучилися інші відомі виконавиці. «Безумовно, більше жіночої сили, – розповіла про майбутній диск Лі-Енн Піннок. – Безумовно, більше таких натхненних послань, які ми любимо створювати».