Новини

Cлухайте нову кінематографічну баладу Тейлор Свіфт «Beautiful Ghosts» із «Котів»

15 ноября 2019

Тейлор Свіфт поділилася новою піснею «Beautiful Ghosts», котра стане саундтреком до фільму «Коти».

Артистка, що має з’явитися у великоекранній адаптації знаменитого мюзиклу Ендрю Ллойда Вебера разом із Дженніфер Гадсон, Джуді Денч, Ребел Вілсон, Джеймсом Корденом, Ідрісом Ельбиою та Джейсоном Деруло, дозволила зацікавленим заглянути за за лаштунки стрічки кілька місяців тому цього року. У липні представили трейлер кіно. А нині в кліпі Свіфт розповіла про написання «Beautiful Ghosts»:

«Була амбіція та прагнення мати оригінальну пісню в фільмі. Просто було таке вельми чітке усвідомлення: Давайте напишемо найкращу пісню, яку ми можемо».

У цьому ж відео Ендрю Ллойд Веббер зазначив, що створив музику до пісні, а Свіфт написала текст. Можете слухати твір нижче.

Прем’єра відбулася після того, як Тейлор оприлюднила довгу заяву. У документі вона стверджувала, що Скутер Браун і Скотт Борчетта заблокували використання та виконання нею власних пісень. Це пов’язано з купівлею бек-каталогу раніше цього року.

Борчетта – засновник колишнього лейблу Свіфт «Big Machine», який улітку за триста мільонів доларів продав її бек-каталог компанії Скутера Брауна. Цей каталог включає право власності на її перші шість альбомів – від однойменного дебютника за 2006 рік до «Reputation» 2017-го.

Свіфт звинуватила музичного магната Брауна у «невпинному маніпулятивному знущанні» і стверджувала, що вона була «сумною і зломленою», коли з’ясувалося, що Браун контролював її основні записи, хоча стверджував, що в нього немає «поганих намірів». У спробі відновити контроль над своєю музикою, Свіфт заявила, що планує перезаписати свої пісні з перших шести дисків.

Після видання в серпні нового лонґплея «Lover» Свіфт повідомила, що планує тривале турне по США та Європі на літо 2020 року. Снують чутки, що її ім’я є серед імовірних гедлайнерів майбутнього фестивалю «Ґластонбері».