Новини

COVID-19 завадив доньці українського телеведучого піти до першого класу

9 сентября 2020

Найвагоміший ведучий головного музичного телеканалу України М1 Сєргєй Алєксєіч похизувався в соціальних мережах початком нового життя своєї доньки Поліни: вона стала школяркою! Проте класичне “перший раз у перший клас”, за словами шоумена, він уявляв собі зовсім по-іншому. Вперше до школи Поля пішла не 1-го, а 9-го вересня! Чому — пряма мова:

2020 рік вніс свої корективи до нашого життя. Все — через те, що ми всією родиною “підхопили” модний нині вірус! Але не переживайте, з нами вже все прекрасно, самопочуття нормальне, негативні тести отримано, ми знову в строю і готові до нових звершень! Головне, моя улюблена донечко, я пишаюся тим, що ти вже школярка!

— коментує Сєргєй Алєксєіч.

Перебування на самоізоляції не завадило ведучому проводити на офіційних сторінках М1 в Instagram і Facebook унікальний онлайн-марафон з “несхуднення”. Його унікальність полягає не лише в тому, що за порадами коуча треба робити все, аби не зменшити свою вагу: за участь у ньому платять не учасники, а учасникам! Марафон і досі триває, тому до нього може приєднатися кожен бажаючий.