Новини

Dan Balan: «У Nikita Lomakin – велике яскраве майбутнє!»

2 ноября 2018

Учора заповнений вщерть зал одного з найбільших у Києві закладів звучав у стилі «Ventigo». Там дав концерт номінант премії «Греммі» Dan Balan. Потужна сцена (за словами команди артиста, на її зведення знадобилося п’ять днів!), море світла та запальні хіти – усе для того, щоб змусити танцювати багатотисячну публіку.

Спеціальним гостем концерту став Nikita Lomakin. У супроводі діджея співак виконав п’ять треків. Заключну у своєму виступі пісню «Хамелеон» артист заспівав разом із аудиторією.

«Емоції переповнюють! Глядачі – просто фантастичні! І якщо до виходу на сцену я трохи нервував, то після першого ж треку від хвилювання не лишилося й сліду, – пригадав співак. – Я вдячний Dan Balan за довіру. Чи мрію я про власний концерті у Палаці спорту? Думаю, “ні прозвучить дивно. А всі свої мрії я звик перетворювати на цілі!»

Після концерту Dan Balan теж поділився враженнями про молодого колегу:

«Це було здорово! Nikita Lomakin – відмінний артист! Я оцінив його пісні. Особливо мені сподобався продакшн. Був здивований, що Nikita сам працює над ним. Я говорив про це й раніше, але повторюся: у цього співака – велике яскраве майбутнє!»

Вже 1-го грудня, через місяць після виступу разом із Dan Balan, Nikita Lomakin знову виступить на сцені Палацу спорту із власним ексклюзивним номером на церемонії нагородження музичною премією «M1 Music Awards. 4 Seasons».