Новини

Демі Ловато обзавелася татуюванням, що сповнене символами

27 декабря 2019

Демі Ловато відзначила святковий сезон свіжим чорнилом під шкірою. У понеділок 23-го грудня співачка побувала у тату-майстра Алессандро Капоцці, який наніс їй на спину янгола. Малюнок символізує повернення Демі після передозування наркотиками.

«Ми створили цей твір разом, щоб представити відродження духу, – написав Капоцці поряд зі знімком нового витвору в інстаграмі. – Темні крила означають погані часи. Те, що вони спущені – це те, у якому напрямку вона рухалася в житті. Світло всередині – це внутрішня сила, необхідна для змін, і голуби, котрі підтягують її вгору, символізують досягнення вищого стану свідомості. Вітаю тебе з цією натхненною подорожжю, Демі, для мене честь представляти це для тебе».

Художній твір з’явився через кілька місяців після того, як гітмейкерка «Confident» відзначила рік тверезості після свого майже летального передозування. Останнє трапилося влітку 2018-го, через шість років після того, як в артистки з’явилася наркотична залежність.

На початку цього місяця Ловато звернувся до популярного серед знаменитостей тату-майстра Dr. Woo, щоб набити на шиї слово «Вижила».

А на початку року на її лівому безіменному пальці також з’явилося слово «я», котре приєдналося до мантри «залишатися сильною» на зап’ясті та «нині я – воїн» на спині.