Новини

Демі Ловато почала нове життя, про що повідомила посередництвом татуювання

26 июня 2018

25-річна виконавиця продемонструвала незмивний напис в Інстаграм Сторіс. Нова одиниця в колекції татуювань має для Демі особливе значення. Нею вона собі нагадує про важливий вибір у житті – бути тверезою.

Слово «Free» («Вільна») виведено курсивом на мізинці правої руки Ловато. Судячи з опублікованого посту, виконавиця пісні «Cool for the Summer» обзавелася свіжим чорнилом минулої п’ятниці, 22-го червня.

Іншим знімком, викладеним на сайті для обміну світлинами, артистка підтвердила, що вся її команда зробила таке тату на мізинцях. «Команда, яка забиваються разом, залишається разом», – зазначила в підписі співачка.

Свіже татуювання з’явилося на пальці Демі через кілька днів після того, як артистка наживо представила пісню «Sober» («Тверезість»). В останній задокументовано боротьбу знаменитості з залежністю та, очевидно, нещодавній рецидив. Ловато виклала в соцмережах кліп, де з надламом у голосі співає: «І я прошу вибачення у фанів, які побачили моє чергове падіння. Я хочу бути прикладом для наслідування, та я тільки людина». Публіка, котра постерігала за виступом, підбадьорила Демі, чим довела, що попри рецидив досі підтримує виконавицю.

Як нещодавно повідомили «Entertainment Tonight» джерела, співачка зірвалася під час північноамериканської частини світового туру «Tell Me You Love Me».