Новини

Демі Ловато пояснила значення татуювання з зображенням впалого янгола

12 февраля 2020

Демі Ловато повернулася до соціальних мереж, щоб пояснити потужний сенс, що криється за її новим татуюванням. Ідеться про малюнок на спині з голубами, котрі здіймають упалого янгола.

Для нанесення тату Демі звернулася до майстра з Лос-Анджелеса Алессандро Капоцці, який порався над витвором вісім годин.

«Набитися в нього стало досвідом, якого я раніше ніколи не мала. Не маючи гадки, щро саме я збираюся зробити, я розповіла йому про своє життя та те, що зі мною було в той час, і ми створили комбінацію зображень, які якнайкраще відображають моє духовне пробудження», – написала співачка.

Вона продовжила:

«Упалого янгола здіймають три чисті янгольські голуби (Свята Трійця), оскільки її внутрішнім світлом керує вища свідомість, а спущені темні крила символізують пітьму, якої я позбулася».

Демі також згадала Капоцці, назвавши його «надзвичайно талановитим», і додала:

«Дякую за цей особливий досвід … Єдине прикрість полягає в тому, що я не можу фізично побачити цю дивовижний художній твір, бо він на моїй спині! Ха-ха».

Демі також подякувала своєму менеджеру Скутерові Брауну за те, що представив її художнику.

Нещодавно співачка оприлюднила пісню «Anyone» – поклик на допомогу, який артистка записала за кілька днів до передозування наркотиками 2018 року. Минулого місяця Ловато виконала композицію на «Греммі».

Після рецидиву Демі потрапила до шпиталю, а потім на реабілітацію, де старалася зібрати докупи своє життя.