Новини

Демі Ловато продемонструвала на новій світлині здоровий вигляд

5 декабря 2018

Демі Ловато видається здоровішою, ніж будь-коли. Зарубіжні ЗМІ повідомляють, що після наркотичного передозування виконавиця ґрунтовно зосередилася на здоров’ї. Новий знімок доводить наполегливі старання співачки відновити форму.

4-го грудня Демі завітала на тренування з джиу-джитсу в Лос-Анджелесі. Усміхнена артистка позувала без косметики, на її обличчі видно рум’янець.

«Спітніле та брудне волосся після джиу-джитсу», – обрамила простим підписом світлину виконавиця та додала гештеґ, який у перекладі значить «ніколи не здавайся».

Новий пост артистка виклала майже через місяць після повернення в Інстаграм. Перед цим (у листопаді) співачка поділилася світлиною з виборчої дільниці.

Після тримісячного перебування в реабілітаційному центрі Демі, за словами джерела, пильно стежить за здоров’ям: «Вона працювала з тренером по кілька днів на тиждень, правильно харчувалася й дійсно зосередилася на геть інших думках. Вона дотримувалася всіх кроків й інструкцій, які встановив для неї фахівець».

На додаток до цього знаменитість, кажуть, почала відвідувати зустрічі в приватному оздоровчому центрі, що ще раз засвідчує її відданість тверезості та здоров’ю.