Новини

Демі Ловато розпочала «новий розділ» із менеджером Джастіна Бібера

13 мая 2019

26-річна співачка оголосила цю новину на своїй сторінці в Інстаграмі 12-го травня. Демі виклала знімок зі Скутером, який прокоментувала: «Друзі! Сьогодні збулася моя мрія! Новий менеджер! І не просто якийсь із менеджерів, а Скутер Браун! Безмежно щаслива, натхненна та захоплена тим, щоб початий цей новий розділ із тобою, Скутере! Спасибі за віру в мене та підтримку в цій новій подорожі. Зробімо це!»

Скутер відгукнувся на публікацію. Він виклав на фотохостингу те саме зображення, поруч із котрим залишив напис: «Вона – особлива людина й особливий талант. Для мене… нас… це честь. Ласкаво просимо в родину, Демі».

Компанія Скутера Брауна, яку він заснував у 2007 року, працює з великою кількістю зірок, серед яких Джастін, Аріана Ґранде, Ешлі Ґрем і Торі Келлі. Демі була без менеджера після розколу торік із Філом Макінтайром.

На вихідних Ловато також поділилася кількома спокусливими знімками в леопардовому бікіні з Бора-Бора. Також вона повідомила шанувальникам, що їй удалося підготувати епічний сюрприз для неньки на День матері.

Поряд із зображенням Діани Де Ла Гарза Демі написала: «На День матері моя двоюрідна сестра @crowe4sho подивувала мою маму, і їй це сподобалося! Мамо, я більш ніж удячна, що ти – моя мама. Любитиму тебе вічно […] Також зичу щасливого Дня матері всім неймовірним матусям».