Новини

Демі Ловато скасувала концерт у Лондоні

11 июня 2018

Погане самопочуття змусило ще одну співачку відмовитися від виступу. При чому відмова ця сталася за кілька годин до концерту. Виконавиця хіта «Cool For the Summer» учора мала вийти до публіки у Туманному Альбіоні. Цей задум не справдився через набряк голосових зв’язок. Про це Ловато повідомила в соцмережі.

«Пишу крізь сльози від розчарування та смутку, що повинна відкласти цього вечора свій концерт у Лондоні, оскільки дуже-дуже захворіла. У мене набрякли голосові зв’язки, про що мені сказав ЛОР, – зазначила співачка в довгому твіті. – Якщо я ввечері наважуся вийти на сцену та ще більше пошкоджу голосові зв’язки, то виникне ризик, що решта туру не відбудеться. Мені дуже шкода розчарувати своїх шанувальників у Лондоні, які, аби бути тут, чимало годин добиралися літаками й машинами, а також усіх, кому подарували квитки на день народження чи інше свято, особливу подію. Те, що я вас покидаю, розбиває мені серце».

Демі додала, що перенесла шоу на кінець цього місяця:

«Просто знайте: я відчуваю ваше розчарування, і я не чинила б так, якби мені не було геть зле. Із усіма, хто придбав квитки на сьогоднішнє шоу, побачимося у перенесену дату – 25-го червня, після Мадрида та «Rock in Rio». Дякую за розуміння. Я вас люблю».

Ловато також опублікував відео з вибаченнями в Інстаграм Сторіс.

У середині травня через нездужання концерт скасувала Ріта Ора. Деякі користувачі не повірили їй, що вона погано себе почувала. А от Шакіру захворювання змусило відмовитися від гастролей на сім місяців.