Новини

Демі Ловато та Луїс Фонсі виклали тизери іспанськомовного треку «Echame La Culpa»

15 ноября 2017

Демі Ловато та Луїс Фоні співпрацюють. Дует підтвердив, що довгоочікуваний трек під назвою «Echame La Culpa» вийде 17 листопада. Щоб поділитися фрагментом пісні, Демі завітала 14 листопада в Інстаграм. Вона написала: «17 листопада. @luisfonsi». В уривку фани можуть почути спів 25-річної виконавиці іспанською.

Тим часом Луїс підтвердив новину, розмістивши того ж дня на фотохостингу світлину себе в ліжку. На ній видніються шість подушок, три з яких оздоблені написом «Echame La Culpa», що є назвою композиції.

Виконавці раніше вже дражнили співпрацею. 21 жовтня Демі виклала свій знімок, зроблений під час знімань кліпу. Артистка, убрана в зелений корсет, продемонструвала свої литки в сітчастих панчохах.

Луїс і в цьому випадку не відставав із постами.

Кілька днів потому Демі виклала зображення з творцем «Despacito» зі студії звукозапису. Вона прокоментувала знімок лаконічним зверненням «Гей, Фонсі». 

Артисти просувають свій трек не тільки в соцмережах. Вони надали виданню «Billboard» кліп свого першого знайомства. У ньому Демі та Луїс обговорюють пісню. «Я буду практикувати свою іспанcьку», – мовила в Ловато до Фонсі.