Новини

Демі Ловато вперше після передозування з’явилася на публіці

25 сентября 2018

26-річна виконавиця потрапила в об’єктив фотографа, знімки котрого дісталися ресурсу «TMZ». Судячи зі світлин, артистка була в доброму гуморі. Схоже, вона вирішила розвіятися від лікування, тож прогулювалася з подругою за межами реабілітаційного центру. На співачці були спортивні штани, блайзер і сонцезахисні окуляри.

Виконавицю пісні «Confident» доставили до медзакладу після того, як виявили непритомною через імовірне передозування опіоїдами в її домі на Голлівуд-Гіллс. Згодом її зареєстрували в реабілітаційному закладі, де вона нині перебуває.

Як повідомляють на «TMZ», у серпні Демі конфіденційно перевезли з регабу на Східному Узбережжі на інший об’єкт, відомий програмами для наркозалежних.

Очевидці розповіли для публікації, що колишній бойфренд Демі Вілмер Вальдеррама неодноразово з’являвся в місцевій кав’ярні.

А минулого тижня мати зірки Діана де ла Гарса підтвердила, що її донька почувається добре на шляху до одужання, а також поділилася спогадами про день, коли Ловато знайшли непритомною.